Menu

Bloeimaand

Bloeihoogte

Kleur

Over Florabloembollen

Visie/missie
De Nederlandse bloembollensector behoort met zijn kwaliteitsproducten tot één van de top sectoren van Nederland. De producten, de productie methodiek maar ook de verhandeling van de bloembollen zijn door hun kwaliteit marktleider in de wereld. De missie van Florabloembollen is om de bloembollensector met deze kwaliteit toegankelijk te maken voor particulieren en bedrijven.

Door het opleiden van onze mensen, te investeren in systemen en technieken kunnen wij de vraag naar hoge kwaliteit door particulieren en bedrijven waarmaken. Door een hoge efficiëntie kunnen wij de prijs laag houden waardoor er een optimale prijs kwaliteitsverhouding ontstaat.

Wat doen wij?
www.Florabloembollen.nl is uw schakel voor de producten van de Nederlandse bloembollensector in uw land. Wij hebben voor uw gemak een webwinkel gebouwd waarop u veilig en zonder problemen uw gewenste producten kunt bestellen. De wijze van betalen moet voor u de veiligste en makkelijkste manier zijn. Bij ons staat u centraal.

Accreditatie
Wij hebben niet alleen normen die wij toepassen op de kwaliteit van onze producten maar ook normen wat betreft het intern verwerken van de opdrachten, het verpakken, de verzending en het betalingsverkeer. Zodat de door u bestelde producten ook aan uw verwachting zal voldoen.

Florabloembollen heeft zijn kantoor op:

Doelbeekseweg 43
8181 HX HEERDE
NEDERLAND

Florabloembollen is een onderdeel van FloraPlanta en is ingeschreven in het register van de Kamer Van Koophandel te Zwolle in Nederland.

Kamer van Koophandel nummer: 53788893

BTW nummer: 011461950B01